RADIOMED – Experţi în radiologie medicală
Prima pagină Noutăţi Despre noi Cariere
ro / en
PRODUSE CONSULTANŢĂ SERVICE CONTACT

« Înapoi la lista de produse


T-105 – Sistem terapie superficială cu raze X

T-105

Sistemul pentru terapie cu raze X tip T-105 este dedicat röntgen-terapiei superficiale, cu tensiuni cuprinse în intervalul 10 kV - 100 kV.

Unitatea T-105 este compusă din pupitrul de comandă, care include sistemul de răcire şi generatorul de înaltă tensiune, şi stativul mobil pentru tubul de raze X. Aparatul este conceput pentru a fi utilizat într-o sală de tratament ecranată radiologic.

Cupola este montată pe un braţ articulat şi poate fi rotită pe două axe. Braţul articulat poate fi uşor poziţionat pe înălţime. Sistemul de came asigură menţinerea cupolei în poziţia preselectă pe toată durata tratamentului, indiferent dacă pacientul stă în picioare, este aşezat sau întins.

Unul dintre cele 4 filtre disponibile poate fi ales direct de la cupolă. Împreună cu filtrul se selectează şi valorile tensiunii şi intensităţii curentului.

Pupitrul de comandă este prevăzut cu întrerupător pentru cazurile de urgenţă, cheie pentru protejarea accesului, declanşator pentru începerea tratamentului, declanşator pentru întreruperea tratamentului şi ecran sensibil la atingere pentru comunicarea cu operatorul. Ecranul afişează toate condiţiile relevante cu privire la tratament şi permite introducerea duratei tratamentului.

 

Imagini produs

Cupolă Pupitru de comandă Aplicatori

 

Materiale de prezentare și specificații tehnice

T-105 (PDF, lb. engleză)


« Înapoi la lista de produse